ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ 5ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Ημ/νία δημοσιεύσης : 12 Oct 2017

"Αγαπητοί Συνεργάτες,

Το 5ο Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης "Slap Back in the Face" συντελέστηκε και φέτος κατά τρόπο ιδανικό, όπως μαρτυρά η γενική αποδοχή, εκπληρώνοντας τόσο τις προσδοκίες των θεατών, όσο και τις σχετικές απαιτήσεις των καλλιτεχνών που εκφράστηκαν εκ των υστέρων με τα καλύτερα δυνατά λόγια, θέτοντας εγγυήσεις για κάθε επόμενη παρουσία. Το χαμόγελο και η ικανοποίηση του κόσμου, η θετική αξιολόγηση των συντελεστών λειτουργούν ως βάση για τις μελλοντικές εκφάνσεις του φεστιβάλ που ευελπιστούμε να συγκινήσουν και να ενθουσιάσουν όπως κάθε προηγούμενη φορά. 

Η διοργανωτική ομάδα θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την αρωγή και συμβολή σας στην προσπάθειά της να φέρει εις πέρας το μουσικό της όραμα. Δίχως τη δική σας συμπαράσταση και χορηγία θα ήταν ανέφικτο να λάβει σάρκα και οστά και το φετινό φεστιβάλ, με δεδομένο πως χάρη στην συνεισφορά σας καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου ο σχεδιασμός και οι φιλοδοξίες που καταρτίσαμε εν τη γενέσει του. 

Ήδη από τώρα οραματιζόμαστε το επόμενο φεστιβάλ και καταθέτουμε ευθέως την πρόθεσή μας να σας έχουμε εκ νέου συνοδοιπόρους στο πολιτισμικό μας ταξίδι. 

 

Με Εκτίμηση,

Η Διοργανωτική Ομάδα του Φεστιβάλ"

 


Ακολουθεί βίντεο με στγμιότυπα απο το Φεστιβάλ:

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ 5ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΟΝΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ 2017